Din specialist inden for varme og boligventilation med komplet teknisk support
Fortes Energy Systems har forskellige specialister, der ud fra deres mange års erfaring og know-how rådgiver, hjælper og støtter kunden. Fra produktion til forbrug! Energi fra en varmekilde overført til slutkunden i den rigtige temperatur, trykforhold og mængde.
Hele linjen med HomeHeat units specielt udviklet til det danske fjernvarmenet.
Vi leverer også store (præfabrikerede) fjernvarmestationer med loddet eller boltede varmevekslere i forskellige typer og størrelser. Varmevekslere og reguleringsudstyr kan frit vælges af kunden.
Kontakt os for en aftale eller et tilbud
Vores specialist er der for at give dig den ønskede og mest optimale fortolkning af dit projekt. Kontakt os for en aftale eller et tilbud.
T.: +45 7199 1777
M.: info@fortes-es.dk

Historie

Hoval A/S DK skifter navn og styrker sin markedsposition på fjernvarme produkter

Partnerskabet med den hollandske virksomhed Fortes Energy Systems fører pr. 1. april til et nyt ejerforhold

Nu tager de to virksomheder, Hoval Gruppen og Fortes Energy Systems fra Holland, konsekvensen af deres tætte samarbejde. Pr. 1. april 2019 er ejerforholdet ændret, så Fortes, der producerer HomeHeat fjernvarme units, har overtaget aktierne i Hoval A/S DK.

Det er især på markedet for fjernvarme-produkter, at Hoval Danmark har oplevet en markant vækst siden 2014. Her har produkter fra Fortes med deres intelligente teknologier tegnet sig for en stadig større del af salget. Overtagelsen er en logisk konsekvens af denne udvikling.

– Firmaet og aktiviteterne fortsætter her i Danmark med samme CVR-nummer, de samme medarbejdere, produkter, løsninger og services, fortæller Direktør Per Hedegaard, der også fremover vil tegne virksomhedens ledelse fra den danske afdeling i Skanderborg.

– Eneste forskel er, at vi skifter navn til Fortes Energy Systems A/S. Alle kunder er sikret den samme support og reservedelsgaranti på det, de har købt – og køber i fremtiden. Så det er navnet og ejerforholdet, der ændres.

Flere intelligente fjernvarme-løsninger er på vej.

– Vi er rigtig glade for at blive knyttet tættere til Fortes Energy Systems, der med stor succes fokuserer på fjernvarme, og har gjort det i årtier, siger Per Hedegaard. – Vores fjernvarmeløsning HomeHeat er den elektroniske, smarte løsning, der passer til det danske fjernvarmesystem. Den vil præge markedet i fremtiden, blandt andet med vores netop lancerede App og de nyudviklede løsninger, der er på vej.