Vi skaber det optimale indeklima i dit hjem

 

Hos Fortes Energy Systems A/S kan du få et behageligt indeklima med et af vores mange forskellige indendørs klimasystemer. Vi leverer indeklimasystemer som er miljøvenlige, ressourcebesparende og som genbruger varmen. Dermed får du ikke kun et sundt indeklima i dit hjem, du får også en sundere økonomi.

Vi dækker alle behov

Vi dækker alle behov, hvilket betyder, at vi har løsninger som passer til de fleste typer boliger og byggerier. Vores Vent-serie kommer derfor også under forskellige navne:

  • RoofVent®
    RoofVent® fungerer på den måde, at det udskifter luften igennem taget, hvor den brugte luft bliver udskiftet med frisk luft. I systemet er det muligt, at afkøle eller opvarme den friske luft.

 

  • TopVent®
    Dette klimasystem giver et behageligt indeklima til din bolig eller dit erhvervsbyggeri og spreder varme igennem et boilersystem, som er nemt at installere.

Derudover har du også mulighed for at et decentraliseret indendørs klimasystem, som er henvendt til større byggerier, som har et stort behov for et sundt indeklima.

Alle vores løsninger kan tilpasses efter dine egne behov, om du så ønsker et mindre anlæg, som kan levere frisk luft til din bolig, eller hvis du ønsker et anlæg som både kan opvarme eller køle din bolig samtidig med, at der leveres frisk luft.

Kontakt os

Har du behov for et nyt indendørs klimasystem, eller hvis du blot har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os på 71 99 17 77, ellers kan du kontakte os via vores kontaktformular her på siden eller ved at sende os en e-mail til info@fortes-es.dk, så vil en af vores medarbejdere vende tilbage dig snarest muligt. Vi er en landsdækkende virksomhed, men vi har vores hovedkvarter i Skanderborg.