nu med APP

Intelligent fjernvarme

HomeHeat® fjernvarmeunits

Fremtidens fjernvarmeunits, elektronisk og særdeles velegnet til det danske fjernvarmenet.
HomeHeat® er baseret på højtydende vekslere som i samspil med Hoval´s intelligente regulering, sikrer en optimal afkøling til fjernvarmeværket både under tapning, tomgang og opvarmning. Unitten er fuldisoleret og opfylder de nyeste krav til isolering (DS452) samt opfylder krav til vejrkompensering (DS469).

 

Få et intelligent fjernvarmeanlæg i dit hjem

Hos Fortes Energy Systems A/S kan du få et intelligent fjernvarmeunit til dit hjem. Med et af vores fjernvarmeunits får du tilført varme til dit hjem på en miljøvenlig og økonomisk forsvarlig måde. Og i et land som Danmark, hvor der, i det meste af året, er behov for opvarmning af hjemmet, kan der være masser af penge at spare for dig, når du benytter dig af et af vores intelligente fjernvarmeunits.

Fjernvarmeunits til det enkelte behov

Vi dækker alle husholdningers behov, hvor vi, med vores HomeHeat-serie, har serierne HomeHeat VV, HomeHeat S-Unit og HomeHeat VX-Unit. Og trods de forskellige navne, så har alle vores fjernvarmeunits faktisk de samme mange fordele, såsom:

  • En fuld justerbar tomgangstemperatur, som er utrolig fleksibel og som nemt kan tilpasses den enkelte bruger.
  • En optimal afkøling til fjernvarmeværket både under tapning, tomgang og opvarmning.

Derudover får du med vores HomeHeat serie et fjernvarmeunit, som ikke har nogen bevægelige dele og som kan risikere at kalke til. Ligeledes har de heller ikke noget termostat, der kan miste fyldningen og forringe reguleringen. Derimod bliver de reguleret af vores egne intelligente system, som er særdeles velegnet til det danske fjernvarmenet, og som er ganske nemt at bruge.

Kontakt os

Hvis du står og mangler en ny fjernvarmeunit til din beholdning, et ventilationsanlæg fra HomeVent eller hvis du er interesseret i at høre mere om vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os på 71 99 17 77 eller sende os henvendelse, enten her på siden eller via vores mail info@fortes-es.dk. Så vil en af vores kompetente medarbejdere vende tilbage til dig snarest muligt. Vi er en landsdækkende virksomhed med hovedkvarter i Skanderborg.