Om os

Hos Fortes Energy System A/S er vi specialister i innovative varme- og ventilationsløsninger til enfamiliehuse, lejligheder og mindre boligejendomme

Vi er din specialist indenfor varme og boligventilation med komplet teknisk support. Vi har forskellige specialister, der ud fra deres mange års erfaring og know-how rådgiver, hjælper og støtter kunden. Fra produktion til forbrug! Energi fra en varmekilde overført til slutkunden i den rigtige temperatur, trykforhold og mængde.

Hele linjen med HomeHeat units specielt udviklet til det danske fjernvarmenet. Vi leverer også store (præfabrikerede) fjernvarmestationer med loddet eller boltede varmevekslere i forskellige typer og størrelser. Varmevekslere og reguleringsudstyr kan frit vælges af kunden.

Vi står altid klar til at lave en aftale eller et tilbud.
Vores specialister er der for at give dig den ønskede og mest optimale fortolkning af lige dit projekt.

Historie

Hoval A/S DK skifter navn og styrker sin markedsposition på fjernvarme produkter

Partnerskabet med den hollandske virksomhed Fortes Energy Systems fører pr. 1. april til et nyt ejerforhold

Nu tager de to virksomheder, Hoval Gruppen og Fortes Energy Systems fra Holland, konsekvensen af deres tætte samarbejde. Pr. 1. april 2019 er ejerforholdet ændret, så Fortes, der producerer HomeHeat fjernvarme units, har overtaget aktierne i Hoval A/S DK.

Det er især på markedet for fjernvarme-produkter, at Hoval Danmark har oplevet en markant vækst siden 2014. Her har produkter fra Fortes med deres intelligente teknologier tegnet sig for en stadig større del af salget. Overtagelsen er en logisk konsekvens af denne udvikling.

– Firmaet og aktiviteterne fortsætter her i Danmark med samme CVR-nummer, de samme medarbejdere, produkter, løsninger og services, fortæller Direktør Per Hedegaard, der også fremover vil tegne virksomhedens ledelse fra den danske afdeling i Skanderborg.

– Eneste forskel er, at vi skifter navn til Fortes Energy Systems A/S. Alle kunder er sikret den samme support og reservedelsgaranti på det, de har købt – og køber i fremtiden. Så det er navnet og ejerforholdet, der ændres.

Flere intelligente fjernvarme-løsninger er på vej.

– Vi er rigtig glade for at blive knyttet tættere til Fortes Energy Systems, der med stor succes fokuserer på fjernvarme, og har gjort det i årtier, siger Per Hedegaard. – Vores fjernvarmeløsning HomeHeat er den elektroniske, smarte løsning, der passer til det danske fjernvarmesystem. Den vil præge markedet i fremtiden, blandt andet med vores netop lancerede App og de nyudviklede løsninger, der er på vej.

Nye ejere

Fortes Energy Systems bliver en del af BDR Thermea Group

BDR Thermea Group, en førende global producent af smarte indeklimaløsninger, har opkøbt Fortes Energy Systems, og udvider dermed sin portefølje af energiomstillingsløsninger til kunder.

Fortes Energy Systems er en internationalt aktiv specialist inden for fjernvarme- og fjernkøling units. Fortes Energy Systems løsninger kombinerer et behageligt indeklima, høj varmtvandskomfort, optimal systemeffektivitet og lavt energiforbrug.

Fortes Energy Systems’ produktportefølje omfatter fjernvarmeunits og stationer til fjernvarme- og fjernkøling. Med hovedkontor i Holland sælger Fortes Energy Systems sine løsninger i Holland, Danmark, Belgien, Tyskland og Storbritannien. Fortes Energy Systems vil fortsætte med at operere under eget navn.

Fjernvarme er blandt de mest omkostningseffektive måder at reducere CO2 udledning på og drager fordele af stordrift. Fjernvarme spiller en nøglerolle i reduktion af CO2 for opvarmning sammen med varmepumper og hybrider. Hybrider kan reducere CO2 udledningen hurtigt i mindre isolerede eksisterende bygninger, hvilket reducerer gasforbruget med op til 70 %. Med tiden kan det resterende gasforbrug reduceres ved at bruge vedvarende gasser, såsom grøn brint.

“Verden har brug for en blanding af teknologier, hvis vi skal have succes med at reducere CO2 for opvarmning. Faktisk taler vi hos BDR Thermea ofte om det, vi kalder 4H: varmepumper, hybrider, brint og fjernvarme. At bringe Fortes Energy Systems ind i BDR Thermea betyder, at vi kan tilbyde det fulde udvalg af muligheder for at hjælpe med at accelerere energiomstillingen til opvarmning,” siger Bertrand Schmitt, CEO for BDR Thermea Group.

Om BDR Thermea Group
BDR Thermea Group er en førende producent af smarte termiske komfortløsninger til privat og kommerciel brug. Virksomheden beskæftiger mere end 6.200 mennesker og opererer i mere end 100 lande verden over. BDR Thermea Group, som realiserede en omsætning på EUR 2,1 milliarder i 2021, betjener kunder under kendte markedsledende brands, herunder BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappee og Baymak. Dets hovedkvarter er i Apeldoorn, Holland. Se også www.bdrthermeagroup.com