HomeVent® boligventilation

HomeVent

Boligventilation - HomeVent

Få en sundere boligventilation med varmegenvinding. Hos Fortes Energy Systems kan du med et af vores mange ventilationsanlæg sikre dig et bedre og sundere indeklima. Et sundt indeklima er alfa og omega for din daglige trivsel, og med et af vores energibesparende ventilationsanlæg får du ikke kun en sundere boligventilation, du får også en mere økonomisk boligventilation, der sikrer et sundt klima – både inde og ude.

Boligventilation til ethvert hjem

Hvad enten du bor i en lille lejlighed, eller om du har et større parcelhus, kan vi levere den helt rette energibesparende boligventilation med varmegenvinding til dit hjem. Vores HomeVent serie fås nemlig i forskellige størrelser, der er særligt tilpasset til de enkelte boliger, ligesom du også finder anlæg til større erhvervsbyggerier.
Der er mange fordele ved at vælge et af vores energibesparende varmeanlæg. Du opnår blandt andet en økonomisk besparelse da vores boligventilation med varmegenvinding genbruger den varme luft i huset, som derefter bliver blandet med frisk luft. Da vores ventilationsanlæg filtrerer alle skadestoffer, snavs, partikler og pollen, får du både en bolig eller et kontor, som har et sundt indeklima, og som skaber et miljø, der er venligt for alle allergikere.

Kontakt os

Står du og mangler et nyt ventilationsanlæg til din bolig, eller har du blot et par spørgsmål angående vores HomeVent-serie, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 17 77. Så vil en af vores kompetente medarbejdere stå klar til at betjene dig. Du er ligeledes også velkommen til at kontakte os på info@fortes-es.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt. Husk at vi også forhandler klimavenlige fjernvarmeunits fra vores HomeHeat-serie.

HomeVent fordelene?

I videoen nedenfor kan du lære meget mere om fordelene og teknologien bag HomeVent boligventilation: