Nyheder

Fortes Energy Systems bliver en del BDR Thermea Group

BDR Thermea Group, en førende global producent af smarte indeklimaløsninger, har opkøbt Fortes Energy Systems, og udvider dermed sin portefølje af energiomstillingsløsninger til kunder.

Fortes Energy Systems er en internationalt aktiv specialist inden for fjernvarme- og fjernkøling units. Fortes Energy Systems løsninger kombinerer et behageligt indeklima, høj varmtvandskomfort, optimal systemeffektivitet og lavt energiforbrug.

Efter at have underskrevet kontrakten (venstre mod højre); Arthur van Schayk – CEO BDR Thermea Benelux og Remeha Dirk Ockhuizen - CEO Fortes Energy Systems Evert van Manen – Kommerciel direktør Fortes Energy Systems

Fortes Energy Systems' produktportefølje omfatter fjernvarmeunits og stationer til fjernvarme- og fjernkøling. Med hovedkontor i Holland sælger Fortes Energy Systems sine løsninger i Holland, Danmark, Belgien, Tyskland og Storbritannien. Fortes Energy Systems vil fortsætte med at operere under eget navn.

Fjernvarme er blandt de mest omkostningseffektive måder at reducere CO2 udledning på og drager fordele af stordrift. Fjernvarme spiller en nøglerolle i reduktion af CO2 for opvarmning sammen med varmepumper og hybrider. Hybrider kan reducere CO2 udledningen hurtigt i mindre isolerede eksisterende bygninger, hvilket reducerer gasforbruget med op til 70 %. Med tiden kan det resterende gasforbrug reduceres ved at bruge vedvarende gasser, såsom grøn brint.

"Verden har brug for en blanding af teknologier, hvis vi skal have succes med at reducere CO2 for opvarmning. Faktisk taler vi hos BDR Thermea ofte om det, vi kalder 4H: varmepumper, hybrider, brint og fjernvarme. At bringe Fortes Energy Systems ind i BDR Thermea betyder, at vi kan tilbyde det fulde udvalg af muligheder for at hjælpe med at accelerere energiomstillingen til opvarmning,” siger Bertrand Schmitt, CEO for BDR Thermea Group.

Om BDR Thermea Group
BDR Thermea Group er en førende producent af smarte termiske komfortløsninger til privat og kommerciel brug. Virksomheden beskæftiger mere end 6.200 mennesker og opererer i mere end 100 lande verden over. BDR Thermea Group, som realiserede en omsætning på EUR 2,1 milliarder i 2021, betjener kunder under kendte markedsledende brands, herunder BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappee og Baymak. Dets hovedkvarter er i Apeldoorn, Holland. Se også www.bdrthermeagroup.com