Mød os på VVS`21

04. NOV 2021 LANDSMØDE

Det er nemt at nå ud til fjernvarmesektoren

Fjernvarmeunitleverandøren Fortes Energy Systems oplevede stor interesse for deres løsninger på Landsmødet 2021. Direktør Per Hedegaard ser landsmødet som en af de bedste muligheder for at nå ud til fjernvarmesektoren – derfor forventer virksomheden også at deltage de næste mange år.

- Landsmødet er en god mulighed for at netværke med nuværende og potentielle kunder, og derfor har vi været super glade for at være med, fortæller Per Hedegaard fra Fortes Energy Systems. Foto: Jesper Voldgaard

Fortes Energy Systems valgte at deltage på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2021, fordi det for dem er vigtigt at kunne præsentere og fremvise deres løsninger til fjernvarmeværkerne.

På landsmødet oplevede de en stor interesse for deres stand, som havde fokus på en fuldelektronisk løsning, der kan overvåge, indsamle data fra og kontrollere fjernvarmeunits.

- For os er landsmødet et vigtigt sted at få input fra markedet om, hvilke udfordringer de går med i dagligdagen. Det er den største samling af fjernvarmeværker, så det er en god mulighed for at tage temperaturen på branchen.

- Samtidig er landsmødet en god mulighed for at netværke med nuværende og potentielle kunder, og derfor har vi været super glade for at være med, fortæller Per Hedegaard

Vil blive ved med at deltage i fremtiden

Per Hedegaard har kun positivt at sige om landsmødet – særligt fordi Fortes Energy Systems fik en række interessante kontakter med hjem, som de vil følge op på.

Af samme grund er der ingen tvivl om, at virksomheden vil være at finde på landsmødet fremover.

- Det er vigtigt for os at komme ud og få vist værkerne, hvad vi kan, og de nyheder vi har. Vi var særligt glade for at opleve så stor interesse for vores produkt og os som firma. Vi forventer derfor, at vi vil blive ved med at deltage i landsmødet i fremtiden

 - Det er simpelthen en af de bedste muligheder for at nå ud til så mange som muligt indenfor fjernvarme, slår Per Hedegaard fast.

Fortes Energy Systems

Hoval skifter navn til Fortes

Hoval A/S DK skifter navn og styrker sin markedsposition på fjernvarme produkter

Partnerskabet med den hollandske virksomhed Fortes Energy Systems førte pr. 1. april 2019 til et nyt ejerforhold

Nu tager de to virksomheder, Hoval Gruppen og Fortes Energy Systems fra Holland, konsekvensen af deres tætte samarbejde. Pr. 1. april 2019 er ejerforholdet ændret, så Fortes, der producerer HomeHeat fjernvarme units, har overtaget aktierne i Hoval A/S DK.

Det er især på markedet for fjernvarme-produkter, at Hoval Danmark har oplevet en markant vækst siden 2014. Her har produkter fra Fortes med deres intelligente teknologier tegnet sig for en stadig større del af salget. Overtagelsen er en logisk konsekvens af denne udvikling.

– Firmaet og aktiviteterne fortsætter her i Danmark med samme CVR-nummer, de samme medarbejdere, produkter, løsninger og services, fortæller Direktør Per Hedegaard, der også fremover vil tegne virksomhedens ledelse fra den danske afdeling i Skanderborg.

– Eneste forskel er, at vi skifter navn til Fortes Energy Systems A/S. Alle kunder er sikret den samme support og reservedelsgaranti på det, de har købt – og køber i fremtiden. Så det er navnet og ejerforholdet, der ændres.